Contact

Zoek je hulp?

Als vrijgevestigd psycholoog heb ik, Aline Terpstra,  geen mogelijkheden om nieuwe hulpvragers met DIS en/of een achtergrond van srm te kunnen helpen. Daarom heb ik een groepje betrouwbare mensen om me heen verzameld, ‘Friends of Esthers’. Samen zijn we manieren aan het doorontwikkelen  hoe we meer overlevers kunnen helpen. Op de site www.lichtoplevens.nl vind je meer informatie over onze visie en werkwijze.

Echter, vanwege teveel aanmeldingen is op dit moment bij ‘Friends of Esthers’ helaas een aanmeldstop. We zijn hard aan het werk om onze mogelijkheden uit te breiden. Houd onze site in de gaten, als de aanmeldstop is opgeheven kun je ons via het contactformulier hieronder een bericht sturen wanneer je hulp wilt.

Wil je helpen met tijd of geld?

Als je op een praktische manier wilt meehelpen om overlevers van dit gruwelijk misbruik te helpen om los te komen, neem dan een kijkje op de site van Friends of Esthers, www.lichtoplevens.nl. Hier kun je lezen over ons initiatief en hoe jij daaraan wellicht kunt bijdragen. Ook kun je je via die website aanmelden voor meer informatie hierover. 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op deze website en die van lichtoplevens? 

Meldt je voor de nieuwsbrief of gebedsbrief aan via het contactformulier van www.lichtoplevens.nl

Wil je reageren of heb je een vraag?

Middels onderstaand formulier kun je een vraag stellen of een reactie achterlaten over deze website. Je vraag komt terecht bij het team van Friends of Esthers. Jullie vragen en reacties helpen om deze website te verbeteren.  Echter, onze beschikbare tijd is beperkt. Wij kunnen niet altijd op elke vraag of opmerking reageren. Wel worden zij allemaal gelezen en waar mogelijk en nuttig wellicht verwerkt in een volgend artikel.

Laatst bijgewerkt op 18 maart 2023

    Hieronder kun je een bericht achter laten.