Voorbeeldbrieven aan volksvertegenwoordigers

Hieronder vind je een aantal voorbeeldbrieven, die je zou kunnen gebruiken om zelf je zorgen te uiten aan volksvertegenwoordigers. Je mag ze naar eigen inzicht aanpassen, juist het uiten van je zorg in eigen bewoordingen maakt je mail krachtig!

Geachte       

Zeer verbaasd heb ik gelezen dat het Ministerie van Justitie de commissie heeft gekozen die georganiseerd sadistisch misbruik moet onderzoeken. Hoe is dat mogelijk? Er zijn toch al heel veel jaren hardnekkige geruchten over betrokkenheid van de top van Justitie hierbij?
Ik kan niet begrijpen hoe de Tweede Kamer verwacht dat slachtoffers in zo een setting durven praten.

Blij te horen dat Gideon van Meijeren een motie heeft ingediend om deze commissie op te heffen. Hier moet een nieuwe, echt onafhankelijke commissie komen.

Ik ben een trouwe……. stemmer. En ik reken erop dat u, ook namens mij, vóór deze motie stemt.

Of

Geachte …..,

Geschokt heb ik kennis genomen van de vele signalen over satanisch/sadistisch ritueel kindermisbruik in Nederland. Ook ik wil dat dit tot de bodem wordt uitgezocht. Als trouw lid van/stemmer van  ….. roep ik u op om de motie van Gideon van Meijeren te steunen! Iedereen kan zien dat de huidige commissie niet onafhankelijk zijn werk doet.

Als christenen moeten wij deze slachtoffers recht doen!

Of

Geachte     ,

Als de Bijbel ergens duidelijk over is, dan is het wel dat wij recht moeten doen aan wie verdrukt wordt. Het is gruwelijk om kennis te nemen van de praktijken van satanisch/sadistisch ritueel misbruik in ons land. Het kan niet anders dan dat het Gods hoogste prioriteit is dat deze afschuwelijke praktijken aan het licht komen.

Een onafhankelijk onderzoek is noodzakelijke. Als gewone burger zie ik dat de commissie die er is, beslist niet onafhankelijk is. Ik reken erop dat u, als politicus die mede namens mij in de tweede kamer zit, voor deze motie stemt.