Whatsappgesprek met Don Ceder, CU

Dit whatsappgesprek is een vervolg op een telefoongesprek een week eerder waarbij ik hem herinnerde hem aan zijn belofte tot een facetoface gesprek – die hij nog onlangs had herhaald – en waarbij ik hem dringend verzocht  gesprek voorafgaand aan de motie tot stand te brengen.

[19:25, 31-10-2021] Don Ceder: Hi Aline ik zou je voor einde van de week even berichten en contact houden. Ik heb het zoals afgesproken het onder de aandacht gebracht. Als ik iets meer weet laat ik het weten. Grtjs en zegen

[22:45, 01-11-2021] Aline Terpstra: Beste Don, zoals wij Mirjam Bikker ook hebben laten weten, is het minste dat de CU kan doen nadat wij als behandelaarsgroep een jaar lang noodsignalen hebben uitgezonden, om zich goed te laten informeren in een persoonlijk gesprek. Aangezien er een cruciale motie op de rol staat, is dit het moment. Ik reken erop uiterlijk woensdag een uitnodiging tot een persoonlijk gesprek – op een datum voorafgaand aan de stemming over de motie – van Mirjam Bikker te ontvangen.

[12:07, 05-11-2021] Aline Terpstra: Dag Don, hoor ik nog van je?

[10:38, 08-11-2021] Aline Terpstra: Graag even contact!

[15:44, 23-11-2021] Aline Terpstra: https://youtu.be/ECRNFLgoRkQ

[15:46, 23-11-2021] Aline Terpstra: Dag Don, hierbij een interview met Esther, 1 van mijn cliënten die komt uit SRM. Ik wacht nog op je terugkoppeling over de planning van een persoonlijk gesprek met jou en Mirjam Bikker over dit thema