…over georganiseerd sadistisch en ritueel misbruik

Bijgewerkt 21 oktober 2021

Nederlands

https://fragilewing.com/

Website over ritueel misbruik, m.n. bedoeld voor overlevers en therapeuten.

Engelstalig

Home

Website van Ellen Lactor, psycholoog in de Verenigde Staten die al decennia werkt met slachtoffers van georganiseerd en ritueel misbruik. Vele interessante artikelen, onder meer over juridische en ethische kanten van gedwongen daderschap, maar ook goede informatie over mindcontroltechnieken die in cults worden toegepast.

https://www.organisedabuse.com/info

Website van Michael Salter, Professor in de criminologie aan de universiteit van New South Wales,  Australië. Salter is gespecialiseerd in het onderzoek van georganiseerd sexueel misbruik. Ook publiceert hij over ritueel misbruik, de misinformatie van de ‘false memory movement’ en de onterechte vooroordelen die veelal in media gehoord worden ten aanzien van getuigenissen van slachtoffers van georganiseerd en ritueel geweld. 

Amerikaanse website waarin veel informatie te vinden is over ritueel misbruik en mindcontrol, vanuit overlevers en therapeuten vanuit de westerse wereld. Ook veel aandacht voor rechtszaken in de VS rond ritueel misbruik

http://ra-info.org/

Informatie over ritueel misbruik en mindcontrol, met ook een lijst van nog veel meer internationale websites over ritueel misbruik, gerangschikt per land:

http://ra-info.org/international-resources/websites/